TOEGANGSCONTROLE SYSTEMEN: POORTOPENER - CODEKLAVIER - BADGES - AFSTANDSBEDIENING

Wees in controle en beslis wie, waar en wanneer u toegang verleent tot een gebouw, ruimte, of deur/poort! Wij bieden een ruim aanbod aan toegangscontrole systemen aan.

aanbod > toegangscontrole

Uw garagepoort openen met behulp van een codeklavier of door middel van een badge in te lezen? Of geeft u toch de voorkeur aan een afstandbediening?  Onze toegangscontrole systemen bieden u een groot comfort. Vergeet de onhandige sleutelbos! Kies uw poortopener op maat!

 

Volledig overzicht en controle van de bewegingen van alle personen binnen uw bedrijf biedt u ook zeer nuttige informatie om uw organisatie op een betere en efficiëntere manier te organiseren.

Een greep uit het grote aantal interessante toepassingen:

  •     controle van personen: personeel, bezoekers, leveranciers, ...
  •     overzicht van laatkomers
  •     verzamellijsten van aanwezigen tijdens evacuatie bij een brandalarm
  •     meest bezochte plaatsen, lokalen of ruimtes, ……
  •     centraal beheer van meerdere afdelingen eender waar ter wereld dankzij het internet

 

Wij helpen u graag om een systeem, aangepast aan uw noden, uit te werken. Met onze ervaring streven wij samen met u naar een flexibele en leefbare oplossing rekening houdend met tal van factoren binnen een beschikbaar budget.

 

 

Toegangscontrole deuren

CONTACTEER ONS

MOGELIJKHEDEN

WERKING

VERGRENDELING VD TOEGANG

TOEGANG VRIJGEVEN

Toegangscontrole via vingerafdrukken, badges, elektronische sleutels, kaarten, codeklavier, poortopeners,  enz..

 

Of het nu thuis of op kantoor is, het toegangscontrole systeem van All Fire Security met zijn moderne en strakke design zal de esthetische aantrekkingskracht van een gebouw aanvullen, en terzelfdetijd een toonaangevende beveiliging en controle aanbieden.

 

Alles wat u nodig heeft om uw pand te beveiligen is binnen handbereik dankzij de eenvoud van het touchscreen en de webapplicatie. Met de twee controller opties om uit te kiezen en een verscheidenheid aan lezer mogelijkheden om uw aanvraag te voldoen, zal de toegangscontrole zowel aan uw wensen als aan uw budget voldoen.

 

Van kleine commerciële tot grote industriële toepassingen, het systeem heeft de eigenschappen , flexibiliteit en de mogelijkheid om compromisloze zekerheid te bieden.

VAN 1 TOEGANG BEVEILIGEN

TOT ONEINDIG VEEL  TOEGANGEN BEVEILIGEN

Naadloze schaalbaarheid van uw toegangscontrole

 

De toegangscontrole van AFS biedt een naadloze schaalbaarheid van het systeem , zodat u het moeiteloos kan uitbreiden, met behulp van dezelfde software en hardware doorheen het proces.

 

De standaard web-based rapportage en het vermogen van het systeem om relevante, real-time, nuttige informatie te sturen via e-mail en SMS, helpt u gemakkelijk dit om te bouwen tot een krachtige business tool die een grote return on investment biedt.

 

De flexibiliteit van de hardwareconfiguratie en de eenvoud van de software configuratie met de standaard wizard, maakt ons systeem de voor de hand liggende keuze voor uw toegangscontrole behoeften.

ELEKTRISCH SLOT:

SLAGBOMEN:

SPECIALE TOEPASSINGEN:

MAGNETEN:

CODEKLAVIER:

BIOMETRIE-LEZERS:

KAARTLEZERS:

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.