ONDERHOUD & KEURING VAN BRANDBLUSSERS

Onderhoud en keuring van brandblussers, haspels, hydranten, persslangen, noodverlichting branddetectiesystemen & rookkoepels.

diensten > onderhoud

All Fire Security biedt het onderhoud aan van diverse brandbestrijdingsmiddelen zoals blussers, haspels, hydranten, noodverlichting, detectiesystemen en rookkoepels. Na het onderhoud ontvangt u telkens een technisch nazichtgetuigschrift, waarop eventuele opmerkingen worden vermeld.

 

Het jaarlijks onderhoud van de brandbestrijdingsmiddelen is verplicht voor bedrijven en wordt sterk aangeraden aan particulieren. Steeds meer verzekeringsmaatschappijen en overheidsinstellingen leggen verplichtingen op omtrent het nemen van maatregelen op het vlak van brandbeveiliging. All Fire Security is een erkende firma door Apragaz en keurt alle systemen volgens de norm.

BRANDBLUSSERS

HASPELS

NOODVERLICHTING

DETECTIE & KOEPELS

BRANDDEUREN

Onderhoud & keuring van brandblussers

Het onderhoud van de brandblussers gebeurt volgens de norm NBN S21-050.

 

Bij het jaarlijks nazicht wordt een interne markering op de blussers aangebracht waardoor aan de hand van een door ons opgemaakte inventarisatielijst eenvoudig een nacontrole kan gebeuren. Onze techniekers beschikken over het nodige materiaal om toestellen van verschillende merken te onderhouden.

 

Contacteer ons voor meer info of een gratis offerte!

Onderhoud & keuring van haspels, hydranten en persslangen

Het onderhoud en de keuring van de haspels gebeurt volgens de norm 3671-3.

 

Tijdens het nazicht wordt de haspel volledig afgerold en wordt er een debietmeting voorzien. Vijf jaarlijks wordt ook een drukproef uitgevoerd.

 

Contacteer ons voor meer info of een gratis offerte!

Onderhoud & keuring van noodverlichting

Het onderhoud en de keuring van de noodverlichting gebeurt volgens de norm NBN C71-100 en EN 50172.

 

Contacteer ons voor meer info of een gratis offerte!

Onderhoud & keuring van branddetectiesystemen en rookkoepels

Het onderhoud en de keuring van detectie-installaties gebeurt volgens de norm NBN S21-100. Onze techniekers zijn gespecialiseerd om diverse systemen te controleren.

 

Contacteer ons voor meer info of een gratis offerte!

Onderhoud & keuring van branddeuren en poorten

De Europese EN-14637 norm schrijft voor dat een branddeur iedere drie maanden functioneel getest moet worden en jaarlijks gekeurd. Een brandwerende deur testen door hem een keer open en dicht te laten gaan, is geen garantie van de brandweerstand. Daarom moet een branddeur of brandwerende poort jaarlijks uitvoerig worden gekeurd.

 

Contacteer ons voor meer info of een gratis offerte!

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.