VERHUUR & LEASING VAN BRANDBLUSSERS

All Fire Security biedt DE MOGELIJKHEID AAN BEDRIJVEN EN PARTICULIEREN TOT VERHUUR van brandblussers OP LANGE OF KORTE TERMIJN EN VOOR EVENEMENTEN

diensten > verhuur & leasing brandblussers

Verhuur brandblussers

Bij evenementen, beurzen of feesten worden door de gemeente vaak extra eisen gesteld aan de brandveiligheid. All Fire Security verhuurt brandblussers voor dergelijke evenementen. Alle verhuurde blussers zijn wettelijk in orde.

 

Lease brandblussers

Naast het verhuur voor evenementen kunnen brandblussers ook geleased worden. All Fire Security verhuurt aan kleine en grote bedrijven, scholen, overheidsinstellingen, ... De overeengekomen prijzen staan vast voor vijf jaar en zijn inclusief het jaarlijks nazicht.

Contacteer ons voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte.

KORTE TERMIJN

LANGE TERMIJN

EVENEMENTEN

Korte termijn

Verhuur van brandblussers en brandblusapparaten op korte termijn.

Lange  termijn

Wilt u een brandblusser huren op lange termijn? Ook daarmee kan All Fire Security u helpen!

Evenementen

Bij evenementen kan er een tijdelijke nood zijn aan extra materiaal zoals snelblussers, veiligheidsverlichting, pictogrammen, etc. All Fire Security adviseert u bij dergelijke evenementen, verhuurt materieel en maakt evacuatieplannen en evacuatieprocedures op, zodat u met een gerust gemoed uw festiviteit kan laten doorgaan.

 

Een brandwacht let op ieders veiligheid met betrekking tot de brandbestrijding. Zo houden zij toezicht op o.a. alle vluchtwegen die vrij moeten zijn, zij staan paraat bij brand, onveilige werkzaamheden en signaleren brandonveilige situaties. Een van de belangrijkste dingen is toch wel het leiden van een gecoördineerde inzet bij een calamiteit.

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.