DIENSTEN

ONDERHOUD // OPLEIDINGEN // HUUR & LEASE BRANDBLUSSERS // EVACUATIEPLANNEN // ADVIES OP MAAT

All Fire Security biedt het onderhoud aan van diverse brandbestrijdingsmiddelen zoals blussers, haspels, hydranten, noodverlichting, detectiesystemen en rookkoepels. Na het onderhoud ontvangt u telkens een technisch nazichtgetuigschrift, waarop eventuele opmerkingen worden vermeld.

Opleiding en oefenen zijn een absolute noodzaak om de gemaakte procedures en afspraken in praktijk goed te laten verlopen. Waartoe dienen eerste blusmiddelen indien niemand er mee kan omgaan? Of erger nog: een verkeerd gebruik van een snelblusser kan in sommige gevallen rampzalige gevolgen hebben. All Fire Security geeft u met raad en daad bijstand in het gebruik van kleine blusmiddelen en evacuatieoefeningen.

Een snelle ontruiming is noodzakelijk bij calamiteiten. Evacuatieplannen en noodplannen zorgen voor een goede voorbereiding. Het evacueren van personen volgens een gekende procedure vermijdt panieksituaties met alle mogelijke gevolgen. All Fire Security maakt voor u procedures en plannen op maat. Ze vormen een goede basis voor het opmaken van interventiedossers voor de interne blusploeg en voor de bevoegde brandweerdiensten.

Bij evenementen, beurzen of feesten worden door de gemeente vaak extra eisen gesteld aan de brandveiligheid. All Fire Security verhuurt brandblussers voor dergelijke evenementen.

Daar iedereen andere behoeften en noden heeft, staat AFS garant voor advies op maat. Wij houden ten volle rekening met de wensen en eisen van de klant, alsook met de omgeving waarin de brandbeveiliging plaatsvind.

Een industrieterrein heeft immers totaal andere behoeftes qua brandbeveiliging dan pakweg een kinderopvang.

WAAROM KIEZEN VOOR ALL FIRE SECURITY?

  Meer dan 20 jaar ervaring

betrouwbare,professionele service

  Een aanpak op uw maat

  (Brand)beveiliging van A tot Z

  Enkel de beste materialen

  Jaarlijks nazicht van toestellen

  Een uitmuntende service

  Vlotte communicatie

  Uw veiligheid , onze zorg

  Correcte prijssetting

  Projecten op maat

  Zeer breed gamma aan producten

  Gloednieuwe webshop

  Offerte binnen 48 uur

  Voor bedrijven alsook particulieren

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND OF VRAAG UW PERSOONLIJKE OFFERTE AAN

CONTACTEER ONS

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.